HMTBK Future nyheder

tidligere nyheder - se her

 

26. feb

Udlevering af klubtøj til Slushcup d. 27. februar og lørdagstræning d. 5 marts
Den nye forsendelse af klubtøj er kommet hjem, Tag til Slushcup på søndag og hent det hos HMTBKs piger i kageboden eller til lørdagstræning d. 5. marts. Hvis du har bestilt, burde du have fået en mail. Hvis ikke så skriv til klubtoj(snabla)gmail.com

 

Future til test hos AimHigh

3 future ryttere havde lyst og mulighed for at blive testet hos AimHigh; Magnus Rahbek, Thomas W og Emil Falck. Det blev en hård dag for de 3 ryttere - specielt den afsluttende test var hård!

Testen bestod af 4 punkter;

1. Måling af vægt, højde og fedtprocent

2. Wingate test = træd alt hvad du kan i 10 sekunder (det var sådan en der kostede cheftræneren en lår sene!)

3. Trappe test med stigende belastning

4. Den grimme 5 min all out test hvor man skal køre så hurtigt man kan i 5 min

 

Se billeder - her

Video - her - Advarsel: meget stærke billeder!

 

 

16. jan

 

Slushcup, 5. afdeling i Hareskoven

https://lh4.googleusercontent.com/_rIoIlTBYQIM/TTMDX7tZLQI/AAAAAAAAAxc/wzeEvQ5CO10/s512/P1153265.JPG

 

Så er endnu en afdeling af Slushcup afviklet. Denne gang stod den på en ny variant, nemlig ægte tøsne-slush, som blev mere og mere brunt for hver omgang. Til sidst var det da næsten også som normalt i Hareskoven med nogle ordentlige mudderhuller visse steder. Særligt blev hullet ved udkørslen til Skovlyst så stor og dybt, at man ikke ville blive overrasket over at se en flodhest i det, hvis det altså ikke lige var for temperaturen...

Ellers var den en blanding af kørbare spor og (alt for lange!!!) løbestykker. Hvis der er nogen af Future-børnene, der hader at løbe med deres cykel ligeså meget som jeg gør, så hader de det altså helt vildt meget!

Heldigvis slap vi for blank is, som det der fandtes på p-pladsen i målområdet. Her havde Future i øvrigt stillet vores nye telt op. Dejligt at have en base, og et godt sted at lægge sine ting. Læg mærke til teltet og brug det næste gang.

Start 1

Denne vinter har altså været ond ved start 1'erne, da det er dem, der står for at præparere ruten for start 2'erne, hvad enten det består i at lægge sneen ned ved at løbe igennem den, eller at cykle de første spor. Særligt er det hårdt for de aller-mindste, som ikke har kræfterne til at køre i den tunge sne, og som virkelig bliver trætte af at trække deres cykel rundt i fire km.

U9

I U9 var det selvfølgelig Hans der var hurtigst. Med sin gode teknik og sin super-form er der rigtigt mange af de øvrige motionister der kun ser ham bagfra. Det kan de (og mange flere) sådan set godt vænne sig til. Det skal også lige bemærkes, at Hans var den af ALLE, der kørte længst op ad kælkebakken. Det var dog ikke muligt at køre den for nogen, men helt fortjent udleverede Bo dæk-præmien til Hans.

Efter Hans var det Rasmus og Christian, der fuldendte HMTBK-podiet. De tre på podiet var godt nok de eneste, der stillede op, men det betyder omvendt, at der er mange der vælger at blive hjemme. I er nogle seje gutter!

U11

I U11 måtte Ludvig 'nøjes' med 3.-pladsen. Al den sne er vist heller ikke hans yndlingsføre, men han klarer sig alligevel godt og - i modsætning til hans far - stiller Ludvig da op

https://lh6.googleusercontent.com/_rIoIlTBYQIM/TTMG3nfI7tI/AAAAAAAAA0Q/3_bcvBiy7_o/s512/P1153412.JPG

Gustav og Jakob kom ind næsten samtidig og kort efter Ludvig, og var sikkert også helt færdige efter en lang tur rundt.

Træt af at trække sin cykel rundt, valgte Laurits at springe det østlige-loop af ruten over, og fik derfor ingen tid registreret. Til gengæld var han ret frisk under præmieoverrækkelsen, og fik på Dortes vegne udskiftet de sokker hun skulle have som præmie, med en pose vingummier. Så kender vi ham igen...

https://lh4.googleusercontent.com/_rIoIlTBYQIM/TTMHRFoc68I/AAAAAAAAA1E/KaA4h5w--PE/s512/P1153462.JPG

U13

I U13 kom Malte endelig - og meget fortjent - op podiets øverste trin (og samlet nr. 20). Det havde godt nok også ligget i luften, at det kunne ske efter nogle tætte opgør i klassen. Også Jakob Egholm kom på podiet, og han har på det seneste vist rigtig god form.

https://lh5.googleusercontent.com/_rIoIlTBYQIM/TTMCgbDkABI/AAAAAAAAAvE/dvkHs1SN23k/s640/P1153199.JPG

I resten af klassen er der mange Future-børn, som har kørt rigtigt godt: Anton (der også fik to omgange), Niklas, Julius, Gustav Als og Gustav Jonsbak, Jeg ved ikke om de alle var lige tilfredse, men mon ikke der er nogen der har bandet sneen langt væk og tænk på forår? - se i øvrigt nederst.

Start 2

Start 2 havde en lettere tur rundt end start 1, men til gengæld bliver der kørt og løbet så meget stærkere, at det er rigeligt hårdt alligevel. 

U15
Det flotteste resultat stod Malene for, som faktisk vandt dame-klassen. Hun blev helt fortjent kaldt på podiet, men da hun stiller op i U15, er hun teknisk set ikke vinder. Når man kender Malenes fine teknik (jeg har i hvert fald prøvet ikke at kunne komme op på Højbjerg, hvor Malene - som sædvanligt smilende - bare kørte op), kan det ikke undre at hun (i Annikas og Nørgaard-søstrenes fravær) sætter de andre damer til vægs.

Ellers var det Mikkel, som slog Emil, så nu er kampen om den samlede sejr helt åben, og Emil har kniven på struben, da hans fratrækker er brugt. Magnus kom for første gang ikke på podiet i dag, men mon ikke han får skovlen under Snorre i Kalundborg?

https://lh4.googleusercontent.com/_rIoIlTBYQIM/TTMJ4iFSJKI/AAAAAAAAA7M/YkEfxWGau8M/s640/P1153768.JPG

Mathias Eeg og Mathias Kanta kommer og gennemfører en omgang, og bør være stolte af det!

Forår og varme...
Fuldstændigt upassende bringes her til sidst tre små billedserier, som illustrerer, hvad man kommer til at tænke på, mens man kører, løber og bander al den slush langt væk:

HMTBK SRAM Future goes East:

DSC04760.JPG 

Det er 35 grader i Sydkina, og faktisk alt for varmt til at det er behageligt. Laurits og jeg indhenter og sætter et af de lokale cykel-talenter. Bemærk hans aerodynamiske og lokal-autentiske cykelhjelm.  Bemærk også bjergene i baggrunden, der må have dannet inspiration til bjergprofilen på HMTBKs klubtøj.

DSC04780.JPG 

Det er dagen efter, men stadig 35 grader. Vi har skiftet til tandem med en STW-værdi på 0,005. Den er blød som udkogt pasta, men tung som en russisk kampvogn. Køreegenskaberne kan sammenlignes med Oslo-færgens, men det forhindrer os ikke i at hive den ud på noget single-track i rismarkerne.

Forår i skoven

http://www.fravid.dk/kratlusker/anemoner1.jpg  

En gang imellem på dagens rundtur kunne man dufte den våde jord, og glæde sig til at foråret kommer og anemonerne dækker skovbunden…

La Santa

http://lh5.ggpht.com/_N2L0rC5pP1o/S3f8zfmElKI/AAAAAAAAJDw/xuR-n7lWen4/s640/P1050138.JPG

Vi er et mindre hold fra HMTBK og Future (og T-bikes mfl.), der om mindre end to uger er på La Santa. Der står den på korte bukser, tør lava og sprøde spor.

http://lh6.ggpht.com/_N2L0rC5pP1o/S3f-XBr60BI/AAAAAAAAJP0/1_GKHOj4-1g/s512/05%20%20THU-%209232.JPG

Slushmeisteren/cheftræneren på lava. Gad vide hvor hvide hans ben er, når de kommer ud af deres indpakning senere på året?

Troels

 

 

14. jan

 

Nyt om klubtøjet
 
Den nye bestilling af klubtøj forventes at ankomme fra Italien til Danmark i uge 8. Klubtøjsudvalget skal lige have tid til at tælle det op og sortere, så vi håber at vi kan udlevere det i uge 9 eller 10.
 
Mere info senere...

 

 

12. dec

Danmarksmesteren fik slag!

 

I dagens afdeling af MTBCup (vinter MTB cup for B&U) lykkedes det Mikkel at få ram på Danmarksmesteren Magnus Bak Klaris!!!

I en utrolig spændende dyst i U15 lykkedes det Mikkel til allersidst at spurt besejre den stærke Magnus Bak Klaris, der vandt DM i år. Tobias Kongstad blev en sikker nummer 3 i U15. Desværre måtte Emil udgå efter 4 omgange - fra spids - med en punktering.

De øvrige resultater var heller ikke dårlige; Rasmus vandt U9, Ludvig vandt U11 og Niklas tog en rigtig flot 2. plads i U13.

Desværre bruger MTBCup ikke elektronisk tidtagning - så de øvrige resultater - kommer på nettet senere - her

 

Billeder - her

 

En rigtig fin dag i Hedeland med super dejligt vejr!

Cheftræneren og de øvrige trænere er passende stolte

 

 

 

 

5. dec

 

Med familien og Future til Slushcup - 2. afdeling i Tyskerplantagen

 

Vækkeuret ringer kl. 7, og det er ikke lige lysten til at stå op, der er størst. Valget står mellem at blive under den varme dyne, eller at skulle ud i den mørke morgen og hænge cykler op på bilen i kulden, og så bagefter kæmpe sig rundt på en rute med 30 cm sne. Vi ved dog godt alle tre (Laurits, Dorte og Troels), at når først, det er overstået, så har vi haft en kanon-dag - og det skal vise sig at holde stik.

Det starter nu ellers ikke så godt, for da vi passerer Rudersdal Stadion kl. 8:30 (45 minutter før start), kommer Dorte i tanke om, at hun har glemt sin chip. Hurtigt tilbage og hente den, og så ellers af sted igen. Stemningen er nu lidt trykket, og tidsplanen ligeså presset…

Da vi kommer op til parkeringspladsen møder vi Gert og Rune, der er på vej hjem. De synes simpelthen at der er for meget sne, og Rune er styrtet 4 gange på ingen tid. Hmmm - skulle vi alligevel være blevet under dynerne?

Laurits og Dorte skynder sig ind i deres boxe, hvor børneboksen består af en hel masse frække HMTBK Future-drenge, som ser deres snit til at rykke langt frem i boksen, da starten er ved at gå. Efter et par formanende ord fra nogle fædre, kommer der dog orden på sagerne.

Med Laurits rundt

Så går starten. Ruten er egentlig ikke så svær, men det er føret! Man kan kun køre på det faste spor, og kommer man bare en lille smule uden for det, ryger cyklen i slinger. Tungen skal virkelig holdes lige i munden.

Jeg kører efter Laurits, og vi følges med Oliver og hans far, Jens, et stykke tid. Så laver Oliver en kørefejl, og vi fortsætter. Vi kommer nu op til et par andre U11-drenge og følges med dem i lang tid. Pludselig står en rasende Rasmus på sporet, hans gear er gået i stykker, da hans bror Christian er kørt ind i det (brødrefejde når det er bedst…). Heldigvis er Ulrik også med, så han tager sig af Rasmus. Den næste vi kommer op til er Gustav. Han er så sur og træt af føret, at han nærmest kan smelte sneen med rent raseri. Vi skynder os dog videre, for han er i sådan et humør, som man slet ikke tør være i nærheden af. Næste rytter vi kommer op til er Gustavs bror Jakob. Han er egentlig ved meget godt mod, men har været syg i ugen op til løbet, og har derfor ikke så mange kræfter. Da 'the Lundings' er ude af spillet øjner Laurits muligheden for at komme på podiet, hvis han bare kan køre fra de to andre U11'ere, der ligger lige omkring os, og som ikke er Future drenge. Taktikken med at bruge sin gode balance og køreteknik belønnes for Laurits, for de to andre laver begge kørefejl på stykket efter tunnellen, og så skal vi bare hjem til mål - hvor det lykkes at komme ind som nr. 3.

Desværre viser det sig, at det kun er U9, der er i mål efter 30 minutter, så Laurits må tage en omgang mere, hvor de to andre drenge kommer op og passer ham, så det alligevel ikke bliver til en podieplads - øv!!! Det må blive en anden gang, og om ikke andet kan han trøste sig med, at han overhovedet ikke er væltet på de to omgange, men at alle andre har opført sig som kegler på en bowlingbane.

 

I mål kan vi se Malte, der kommer ind som en flot nr. 3 i U13, men er med rette rigtigt skuffet, fordi han faktisk førte klassen indtil at hans gruppe kørte forkert på ruten (var det Laust der viste vej?). Det skal nok lykkes en anden gang!

 

Dorte kommer ind som nr. 2 i dame motion - lad det være inspiration til de mange Future-mødre…

Med start 2 rundt

Efter lidt tøjskift er det tid til start 2. Så kan man ellers stå i box 1 og se T-bikes drengene forrest, og så et par Future drenge lige bagved. Flot at starte der, Mikkel og Emil!

 

De store er lige så vakse som de små til at komme frem (dog efter at starten er gået), så efter kort tid er Emil og Mikkel laaangt fremme i flokken, og pludselig kommer Magnus forbi ude til højre, selvom han er kommet helt nede fra box 2. Ruten er blevet kørt mere til. men den er bestemt ikke blevet lettere, Tværtimod bliver den mere og mere glat for hver omgang. Heldigvis gør det ikke ondt at styrte, hvilket man får rig lejlighed til at erfare, når man selv laver kørefejl, skifter bane ved overhaling, eller bliver revet med af de andre. Det er i øvrigt også alle tiders glatføre-kursus, hvor man virkelig får lært at styre og arbejde med sin balance. I modsætning til mudder er det også rigtigt sjovt, for det slider ikke på udstyret i samme grad (og bryggerset ligner heller ikke en kostald når man kommer hjem).

På anden omgang lykkes det at komme op til Emil, som virkelig kæmper med at bagkransen er helt pakket med sne, og som derfor kammer over hele tiden. Forbi ham og videre. En omgang senere ligger Mikkel i sneen, og jeg styrter lige ind ham. Heldigvis er jeg på cyklen hurtigere end ham, og med et ironisk "Tak for hjælpen" i ørene skynder jeg mig af sted. Vis ingen nåde overfor de hurtige Future drenge!

Det lykkes at holde dem alle bag mig, så trænerstabens renommé er intakt, men vi må vist snart til at få tilknyttet Kasper Busk, hvis vi vil være sikre på det i fremtiden.

Podietid

Så er det ellers tid til præmieoverrækkelse. Mange af start 1'erne er taget hjem, hvilket er forståeligt nok, da der er afviklet podier for dem. De små Future-drenge fortsætter deres frækheder i podie-området med kække tilråb fra Rasmus og Laurits, og snebolde fra Ludvig og Christian (og Søren Fætter). Desværre ingen lodtrækningspræmier til nogen fra Future - det må kunne gøres bedre, Bo ;-)

Så er det ellers hjem gennem snebygerne ned ad Kongevejen. I Birkerød slår familien Niekrenz ud til venstre og kører på restaurant den gyldne måge, mens vi forsætter til Holte og køber wienerbrød og flødeskumskager. Uhmmm - det var velfortjent.

Tak til alle for en som sædvanligt sjov, hyggelig og udfordrende dag i skoven og sneen!

Troels

Og resultaterne:

U9

1. Hans Landbo
2. Christian Ulrik Niekrenz
3. Rasmus Ulrik Niekrenz
4. Oliver Rønnebæk Lange

4 ud af 4 gennemførende børn er fra Future. Der er mange flere i klassen, men Future-børnene viser bare, at de er seje og møder op uanset forholdene. Hansinator kører som den eneste ud på to omgange, selvom han gerne måtte stoppe efter de 35 minutter, som den første omgang tager. Anden omgang er selvfølgelig også god træning - that's the spirit!

 

 

 

U11

1. Ludvig Fabricius
5. Laurits Riis Lund
6. Jacob Lunding Smith
7. Gustav Lunding Smith

Ludvig kører bare rigtigt hurtigt, og vinder klassen klart. Flot af de andre Future-drenge, og om ikke andet, så godt kæmpet!

 

 

U13

1. Niklas Letholm Patino
3. Malte Birch
5.
Gustav Ragnar Støttrup Als
7. Christoffer Ankerstjerne
8. Gustav Roland Jonsbak
9. Anton Bødker

Klassen vindes af Niklas og med Malte på tredjepladsen, selvom det burde have været førstepladsen. Malte er da også hurtigst på første omgang. Gustav Als er mindre end et minut efter podiet, og viser at han er god i sneen ligesom i Tisvilde. Også godt kørt af Christoffer og Gustav R, mens Anton må have haft defekt.

 

U15

1. Emil Oliver Falck Giraldi
2. Mikkel Berg Skarsteen
3. Magnus Rahbek Vestergaard Petersen
4. Mads Leidersdorff
5. Steen Nørkjær Larsen
6. Malene Degn
7. Thomas Wisbech Skov
11. Karl-Emil Bengtson

U15 domineres i den grad af Future. Bortset fra Karl-Emil, der måske har haft en off-day, er kun plads til de andre i klassen efter Future-børnene. Emil, Mikkel og Magnus er bare i en klasse for sig, men resten kører rigtigt stærkt, og giver også mange af de voksne baghjul. Flot kørt af Malene, der kører lige op med drengene (Mads og Steen er kun en lille smule foran).